Про нас

Львівська фірма “Яра” працює на українському ринку насосного обладнання та термотехніки вже понад тринадцять років і за цей час зарекомендувала себе як надійний та професійний партнер. У нашому доробку — велика кількість успішно реалізованих проєктів з монтажу, пуску та обслуговування систем. Ми займаємося торговельною діяльністю, а також виконуємо монтажні та пусконалагоджувальні роботи. Пропонуємо безкоштовний підбір обладнання для систем автономного опалення, котелень та систем водопостачання. Наш широкий асортимент продукції дозволяє задовольнити потреби як приватних осіб, так і громадських об’єктів різного масштабу. Обираючи високоякісне обладнання, ми допомагаємо клієнтам заощаджувати кошти під час його експлуатації.

ПП “Яра” приділяє велику увагу розвитку та впровадженню інноваційних технологій. Наші проєктанти та інженери регулярно проходять навчання за кордоном на базі виробників, дилерами яких ми є: BOSCH, Wilo, Reflex, Grunbeck, Viessmann, De Dietrich, EMU, WATTS, SALMSON, SAER, Aquatherm та інші.

Щороку ми займаємо призові місця серед дилерів, а у 2009 році здобули перше місце в Україні за обсягами продажів насосів Wilo. Ми отримали високу оцінку за якісну роботу від багатьох наших замовників. Від часу свого заснування фірма регулярно бере участь у виставках та конференціях теплоенергетичного спрямування, що підтверджується численними сертифікатами та нагородами.

Ми пропонуємо професійний підбір обладнання провідних європейських виробників, зокрема німецьких, яке сертифіковане та перебуває на гарантійному обслуговуванні. Використання цього обладнання, навіть за помірної вартості, дозволяє суттєво зекономити енергоносії, а відповідно — і кошти.

Продукція:

– Насоси WILO
– Водопідготовка GRUNBECK
– Газові котли BOSCH, BUDERUS, VIESSMANN, FERROLI
– Арматура WATTS
– Баки REFLEX
– Крани кульові BROEN
– Радіатори KORADO
– Сепаратори SPIROVENT
– Перетворювачі частоти ABB
– Опалювальна техніка

ПП “ЯРА” використовує газові котли, твердопаливні котли та ємнісні водонагрівачі таких фірм, як BOSCH, Viessmann, з коефіцієнтом корисної дії в межах 92-97%.

Альтернативні джерела енергії:

Сьогодні конденсаційна техніка з ККД 109%, а також інноваційні технології з використанням альтернативних джерел енергії (сонячні колектори, теплові насоси, твердопаливні котли) є дуже актуальними. Використання сонячних колекторів забезпечує 100% потребу в гарячому водопостачанні у весняно-осінній період і частково взимку.

Водопостачання та водовідведення:

У сфері водопостачання фірма “ЯРА” використовує насосне обладнання WILO (Німеччина), SAER (Італія). Це цілий спектр обладнання: від компенсаторів об’єму та гідрофорів до свердловинних насосів та насосних станцій. Особливо перспективним є використання агрегатів з частотним регулюванням обертів, що дозволяє суттєво заощаджувати на вартості електроенергії. Термін окупності таких установок становить від 6 місяців до 2 років. Для відведення повітря та шламу з системи опалення ми також пропонуємо сепаратори Spirovent.

Як додаткові опції до систем опалення та водопостачання, ми пропонуємо запірно-регулювальну арматуру Broen (Данія) та контрольно-вимірювальну техніку Watts (Німеччина).

Монтаж:

– Монтаж системи опалення: 050-417-41-23

Сервіс:

– Ремонт газових котлів, колонок, насосів: 050-417-15-13 (Юрій)